GAZİANTEP BÖLGE ADLİYE MAHKEMESİ
2022 yılı Sözleşmeli Zabıt Katibi, Mübaşir, Hizmetli, Şoför ile Koruma ve Güvenlik Görevlisi unvanlarında sözlü mülakata katılmaya hak kazanan adaylar listesi

T.C.

GAZİANTEP

BÖLGE ADLİYE MAHKEMESİ BAŞKANLIĞI

 

 

     Gaziantep Bölge Adliye Mahkemesinde çalışmak üzere sözleşmeli Zabıt Katibi, Mübaşir, Hizmetli, Şoför ile Koruma ve Güvenlik Görevlisi unvanlarında sözlü mülakata katılmaya hak kazanan adaylara ait listeler aşağıda ilan edilmiştir.

İlanda belirtilen tüm kadroların mülakatlarına 23.05.2022 Pazartesi günü başlanılacak olup, adayların ilanda belirtilen ve isimlerinin karşında bulunan gün ve saatte Gaziantep Bölge Adliye Mahkemesi Başkanlığı Toplantı Salonunda (Gaziantep Bölge Adliye Mahkemesi Binası 3. Kat) hazır bulunmaları gerekmektedir.

     Sözlü mülakat sınavına girişte kimlik kontrolü yapılacak olması sebebiyle adayların nüfus cüzdanı, ehliyet vb. kimlik belgelerini yanlarında bulundurmaları, kimliksiz olarak sınava gelen adayların sınavına alınmayacağı, ,ilanda belirtilen gün ve saate mülakata katılmayan adayların yeniden sınava alınmayacağı hususları tüm adaylara tebliğ olunur.

      İş bu ilan tebliğ mahiyetinde olup ayrıca posta yolu ile tebliğ yapılmayacaktır. 16.05.2022

 

      Mülakata katılmaya hak kazananlara ait liste...